Bekijk ook deze akoestische kantoorruimtes:


Akoestische vergaderruimte

Een akoestische kantoorruimte bij u op kantoor is een mooie toevoeging voor als mensen zich willen terugtrekken om gefocust te werken. U wilt echter ook een mooie oplossing voor een akoestische kantoorruimte wanneer mensen willen vergaderen. Onze kantoorkassen kunnen wij in grote formaten leveren, zowel half akoestisch als volledig akoestisch. Met een maximale grootte van 606 x 1498 cm standaard, kunnen wij zelfs, indien gewenst, in maatwerk nog grotere ruimtes aanbieden. Hierdoor kunnen wij een akoestische vergaderruimte bieden waar veel mensen tegelijk samen kunnen zijn, voor grote overleggen. Bij deze vergaderruimtes kleden wij de ruimte met extra akoestische materialen aan, om het geluid van een grote groep goed te kunnen absorberen. Hierbij kunt u denken aan een akoestische nok, akoestische planten bakken, akoestische schilderijen, etc. Wij werken graag met u samen naar een akoestische werkruimte die bij uw wensen past en u praktisch veel meerwaarde biedt. Door ons akoestisch assortiment kunnen wij veel verschillende invalshoeken nemen om tot een andere uitstraling te komen of meer effectiviteit van de absorberende werking van de akoestische elementen.

Waarom geen dubbel glas?

Door met verschillende fabrikanten te spreken en onderzoek te doen zijn wij van mening dat het juist inrichten van een akoestische kantoorruimte helpt voor een meer geluidsdichte ruimte. In het verleden hebben wij zelf ook kantoorkassen met 16mm dubbel glas geleverd, n.a.v. veel feedback hebben wij besloten te stoppen met deze modellen omdat de meerwaarde van het dubbel glas er niet was. Dubbel glas is vooral bedoelt om een ruimte beter op temperatuur te houden. Geluid werkt echter heel anders. Wij hebben ondervonden dat juist op een andere manier omgaan met de ruimte helpt bij het verminderen van ruis en het doorzingen van het geluid. Een ruimte warm aankleden helpt al heel veel hierbij, wij gaan echter nog een stap verder. Doormiddel van onze nieuwe leverancier bieden wij een complete kantoorkas met de benodigde geluidsdempende materialen om de ruimte beter geluidsdicht te maken. Dit d.m.v. akoestische panelen, akoestische lattenwerkwanden, akoestische elementen in de nok, etc. De kantoorkas acoustic is onderverdeelt in drie modellen, op basis van een inrichting die zijn eigen thema kent. Uiteraard kunnen wij ook andere thema's bieden op maat.

Bekijk hier sfeerimpressies van de kantoorkas acoustic:

Volg ons

Bij Buytenshuys zijn wij ook actief op het buiten leven. Voor elk van onze specialiteiten hebben wij unieke websites gecreëerd, zodat u per tuinproduct alle informatie bij elkaar heeft.

Terrasoverkappingsite.nl Tuinkassensite.nl Tuinhuisjessite.be