Bekijk ook deze akoestische kantoorruimtes:


Akoestisch in diverse kleuren

Stijlvolle inrichting, dat is een belangrijk onderdeel van het presenteren van uw bedrijf. Bijna elk bedrijf heeft te maken met een huisstijl waarmee zij zich onderscheiden op de markt en deze huisstijl vertaald zich in één of meerdere kleuren. Onze akoestische panelen zijn er in 35 standaard kleuren. Dit betekent dat wij met onze kantoorkas acoustic, uw huisstijl eenvoudig kunnen aanhouden zodat uw akoestische werkplek helemaal binnen uw stijl past. U kunt kiezen voor één kleur binnen uw kantoorkas of voor meerdere kleuren, hierin kunnen wij vrij combineren. Wilt u graag uw logo presenteren in uw akoestische werkplek? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen eenvoudig de akoestische panelen laten bedrukken om ook hierin u nog meer eenheid te bieden met de rest van uw aankleding op kantoor.

Akoestische vergaderruimte

Een akoestische werkplek bij u op kantoor is een mooie toevoeging voor als mensen zich willen terugtrekken om gefocust te werken. U wilt echter ook een mooie oplossing voor een akoestische ruimte wanneer mensen willen vergaderen. Onze kantoorkassen kunnen wij in grote formaten leveren, zowel half akoestisch als volledig akoestisch. Met een maximale grootte van 606 x 1498 cm standaard, kunnen wij zelfs, indien gewenst, in maatwerk nog grotere ruimtes aanbieden. Hierdoor kunnen wij een akoestische vergaderruimte bieden waar veel mensen tegelijk samen kunnen zijn, voor grote overleggen. Bij deze vergaderruimtes kleden wij de ruimte met extra akoestische materialen aan, om het geluid van een grote groep goed te kunnen absorberen. Hierbij kunt u denken aan een akoestische nok, akoestische planten bakken, akoestische schilderijen, etc. Wij werken graag met u samen naar een akoestische werkruimte die bij uw wensen past en u praktisch veel meerwaarde biedt. Door ons akoestisch assortiment kunnen wij veel verschillende invalshoeken nemen om tot een andere uitstraling te komen of meer effectiviteit van de absorberende werking van de akoestische elementen.

Bekijk hier sfeerimpressies van de kantoorkas acoustic:

Volg ons

Bij Buytenshuys zijn wij ook actief op het buiten leven. Voor elk van onze specialiteiten hebben wij unieke websites gecreëerd, zodat u per tuinproduct alle informatie bij elkaar heeft.

Terrasoverkappingsite.nl Tuinkassensite.nl Tuinhuisjessite.be