Vind hier uw inspiratie op het gebied van tuinkassen

Voor meer informatie kunt u ook onze digitale brochures aanvragen

Meer informatie?

Tuinkassen

Opzoek naar een tuinkas? Bij Buytenshuys bent u aan het juiste tuinkas adres. Wij hebben een groot assortiment aan tuinkassen, de tuinkas komt in veel verschillende soorten en maten. Waar let u op bij de aanschaf van een tuinkas? Een tuinkas met hoge kwaliteit, een tuinkas waar u vele jaren in kan kweken, een tuinkas met allure of een maatwerk tuinkas. Welke ideeën u ook heeft, wij proberen u te voorzien in deze tuinkas wens. Vraag vandaag nog een tuinkas aan en laat u verassen door ons enthousiasthe advies team. De tuinkas specialisten.

Veilig in uw tuinkas

Bij Buytenshuys leveren wij tuinkassen enkel met veiligheidsglas, wij vinden het belangrijk dat de tuinkassen gegarandeerd veilig voor u en uw (klein)kinderen zijn. Een tuinkas met veiligheidsglas geeft een prettig gevoel tijdens het kweken. Tevens heeft veiligheidsglas het voordeel dat u grote raampuien heeft in uw tuinkas, waardoor u vanuit uw tuinkas een weids uitzicht heeft.

Kwaliteit in kassen

Onze tuinkassen worden gemaakt van hoogwaardig aluminium met een duurzame poedercoating. Het frame van de tuinkas bestaat dan ook enkel uit aluminium. Binnen dit frame hebben wij de mogelijkheid om voor onze tuinkassen met verschillend materiaal de ruimte dicht te maken. Onze standaard oplossing is veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is voor ons een echte must. Op aanvraag kunnen wij echter ook andere soorten materialen voor uw kas bieden. Wilt u liever gelaagd glas? Zodat het glas bij eventuele breuk in de folie blijft hangen? Geen probleem! Wij offreren graag een aanbieding voor u. Wat ook steeds populairder word is het gebruik van hout binnen het aluminium frame. Het contrast in een aluminium tuinkas is onwijs! Het zorgt voor een natuurlijke look binnen de industriele uitstraling van onze glazen kassen. Heeft u een ander idee voor afdichting? Laat het ons weten!

Volg ons

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek.


Bekijk hier onze openingstijden     info@buytenshuys.nl      +31 (0)85 - 7607090