zonwering

Bovendak zonwering

Waarom een zonwering bovendak? Het voordeel voor u is dat de bovendak zonwering de eerste warmte tegenhoudt, hierdoor zal het een stuk koeler blijven in uw tuinkamer. De bovendak zonwering hebben wij enkel elektrisch beschikbaar. Dit betekent dat u eenvoudig de zonwering vanuit uw stoel of loungeset kunt bedienen. De bovendak zonwering kan overigens worden uitgerust met een biosensor, hierdoor kan de zonwering zelf bepalen wanneer het ingerold moet worden. Het kan natuurlijk zijn dat u weg bent en het hard begint te waaien, dan is het een heel fijn idee dat uw zonwering vanzelf weer inrold. De zonweringen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit.

onderdak_zonwering

Elektrische onderdak zonwering

Een onderdak zonwering is voornamelijk bedoelt voor schaduw. Het helpt ook wel wat tegen de warmte maar de eerste warmte is al snel binnen bij een onderdak zonwering. Het is natuurlijk wel heel fijn op het moment dat de zon fel schijnt en u toch lekker wilt kunnen zitten dat u uw zonwering met een simpele druk op de knop uit kunt laten gaan. Voor de zonweringen hebben wij veel verschillende doeksoorten en diverse maatwerk doekboeken. Hierdoor heeft u veel keuze om een stijl te kiezen die echt bij u past. De doeken zijn overigens van hoge kwaliteit en op een dermate gefabriceerd dat het doek ook kleurvast is voor tientallen jaren.

Plissé_zonwering
Handmatige onderdak zonwering - plissé

Voor de handmatige zonwering hebben wij de plissé zonwering. Het leuke van een plissé zonwering is dat het een hele huislijke sfeer heeft. De plissé zonwering is overigens heel subtiel en kan hierdoor in elke situatie geplaatst worden. Wanneer u de handmatige zonwering in de cassette heeft, valt het haast niet op dat uw veranda uitgerust is met zonwering. De plissé zonwering wordt geleid over stalen draden, welke onze monteurs goed straks spannen. Door middel van een bedieningsstang kunt u de plissé per baan open schuiven. Hierdoor kunt u flexibel spelen met hoeveel vakken u uit zet. Met deze vorm van zonwering kunt u er voor zorgen dat er meer licht binnen de tuinkamer komt.

bovendak_zonwering

Verschillende zonwering

Zoals hierboven beschreven zijn er veel verschillende vormen zonwering. Naast de zonweringen voor het dak leveren wij ook verticale zonweringe, zoals screens. De screens leveren wij zowel handmatig als elektrisch. Voor de screens kunt u kiezen tussen een transparant doek waar u deels nog door heen kunt kijken of een volledig dichte stof voor meer zonwering. De plissé zonwering die hierboven beschreven is hebben wij ook nog elektrisch. Daarnaast hebben wij ook nog handmatige onderdak zonweringen waarbij u één volledig doek heeft, afhankelijk van welke afmeting u zou bestellen. Daarnaast hebben wij ook knikarmschermen.

Diverse vragen over zonwering:
Wanneer u een veranda of terrasoverkapping koopt is deze vaak in een standaard RAL-kleur, de zonwering kunnen wij hierop aan laten sluiten. Het frame van de zonwering is namelijk beschikbaar in 36 standaard RAL-kleuren, hierdoor zit er altijd wel een kleur bij die bij u past. Dit is ook ideaal voor als u enkel een zonwering zou aanschaffen en deze wilt laten aansluiten op uw kozijn kleur. Dit zorgt voor een mooie eenheid bij u in de tuin.

Zijn er voordelen te benoemen om voor een elektrische zonwering te gaan in plaats van een handmatige zonwering? Uiteraard is het gemak van een elektrische zonwering heel fijn, u hoeft niet op te staan en kunt vanuit uw loungeset de zonwering bedienen. Dit is absoluut een voordeel maar wat is nog meer een voordeel aan volledig elektrisch? Wij merken dat onze klanten met name kiezen voor een elektrische zonwering voor het gemak. Dat elke baan plissé zonwering in één keer open gaat of dat u één volledig doek heeft dat in één keer openrolt. De bediening van de elektrische zonwering kunt u ook via uw telefoon doen voor nog meer gemak. Prijstechnisch zijn de handmatige zonweringen veel voordeliger.

De bovendak zonwering is met namer hoger in prijs omdat hierbij steunen dienen geplaatst te worden op de veranda. Deze steunen dienen van hoge kwaliteit te zijn zodat de zonwering ook met een harde windvlaag goed bevestigd blijft. Het voordeel van een onderdak zonwering is dat het ook handmatig besteld kan worden. Dit scheelt veel in de prijs. De bovendak zonwering is enkel elektrisch te bestellen. Wanneer u de bovendak zonwering met montage besteld is dit ook duurder dan een onderdak zonwering omdat onze monteurs in dit geval op het dak moeten klimmen en alle steunen moeten bevestigen. Hier zit veel meer werk in.

Een knikarmscherm zonwering is een scherm dat u ook los zou kunnen monteren om onder te loungen. De knikarmschermen hebben aan beide zijde een geleider die knikt als hij in gaat en zich terugvouwd zodat het in de casette kan. Een knikarmscherm kan op grote overspanning geleverd worden bij ons omdat wij hoge kwaliteit leveren. Hierdoor kunnen onze knikarmschermen ook tegen veel wind. Onze knikarmschermen kunnen wij zowel handmatig als elektrisch leveren. De handmatige knikarmschermen kunt u open draaien door middel van de bijgeleverde slingerbediening. Ook voor de knikarmschermen hebben wij veel verschillende doeksoorten. Tevens zijn er knikarmschermen die ook nog eens een screen geintegreerd hebben. Op deze manier kunt u ook de zon van voren weren.


Interesse in een zonwering?

Vraag een zonwering nu aan en laat u verassen.